Maak kennis met De Burgemeester

1 september '22

Het Tilburgse mysterie rondom het Blauwe Gebouw is nu voor eens en altijd opgelost: de komende jaren gaat hier woontoren De Burgemeester de hoogte in! Een mooie aanvulling op de ongepolijste, hippe Spoorzone, waar je woont, werkt én ontmoet. En waar naast creativiteit en innovatie ook ruimte is voor groen. Kom jij de sfeer vast proeven?

Uniek qua karakter

De Spoorzone, ten noorden van het Tilburgse centrum en het station, floreert! Deze van oorsprong NS-werkplaats is getransformeerd tot een district waar commerciële bedrijvigheid, ondernemerschap en huisvesting samenkomen. Het gebied is al vanaf 2010 in ontwikkeling en inmiddels een stadsdeel an sich. Eén die net even anders is dan anders. Verwacht een mix van oude industriële panden en moderne nieuwbouw, ingevuld met diverse kantoren, horeca, creatieve broedplaatsen en natuurlijk woningen.

image alt

Een architectonisch hoogstandje

De Burgemeester staat precies op de hoek van de Burgemeester Brokxlaan en de Besterdring. Vandaar ook de naam, die verwijst naar oud-burgemeester Gerrit Brokx en de weg die de Spoorzone ontsluit en verbindt met de Tilburgse binnenstad en omliggende wijken. Het gebouw telt straks 143 duurzame huur- en koopappartementen, variërend tussen de 50 en 135 m2 groot. 

Blijf op de hoogte

De Burgemeester is nog in voorbereiding. In de huidige planning start de verkoop van de appartementen in de zomer 2023. Nog even geduld dus. Maar tot we de hoogte ingaan, houden we je wel graag op de hoogte van alle ontwikkelingen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niets!

Wanneer start de verkoop? Planning
Ontdek de locatie Meer over de Spoorzone