De Burgemeester overal dichtbij

District de Spoorzone, waar straks ook De Burgemeester staat, dankt haar naam aan de locatie: vlak naast het spoor en het NS-station. Je woont hier op steenworp afstand van de binnenstad en de locatie is goed bereikbaar. Of je nu de trein, auto of fiets pakt, vanaf De Burgemeester is het allemaal buitengewoon goed te doen.

Fiets

Pak de fiets en sjees in enkele minuten onder het spoor door richting de bruisende binnenstad. Ook andere voorzieningen, zoals sportverenigingen, zijn per fiets goed te bereiken. Voor een stukje natuur is het een kwestie van je route volgen de stad uit. En wist je dat je vanuit De Burgemeester gemakkelijk een deelfiets of -scooter, (Go of Felyx) pakt?

Te voet

In zo’n levendige buurt als de Spoorzone kom je natuurlijk te voet al een heel eind. Want voor een leuke horecazaak, flexwerkplek of event hoef je de wijk niet uit. Daarbij is zowel de supermarkt als het NS-station op loopafstand een absolute pré.

OV

Ideaal, het trein- en busstation om de hoek! Binnen 5 minuten loop je naar Station Tilburg en pak je de trein met een directe verbinding naar nabije steden als Eindhoven, Den Bosch en Breda. Met één keer overstappen ben je in Amsterdam of Rotterdam. De diverse buslijnen brengen je naar andere delen van de stad of dorpen in de buurt.

Station Tilburg
Beeldmerk de burgemeester
Te voet

Auto

Op weg met de auto? Ook dan ligt De Burgemeester goed op de kaart. Binnen 10 autominuten zit je op verschillende N-wegen, waarna je zo de A58, A59 of A2 op rijdt. En wanneer jouw bezoek met de auto komt, is er in de Spoorzone voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Wat is er te doen? Voorzieningen
Ontdek de locatie Meer over de Spoorzone